μια βαλίτσα με εικόνες και ήχους

Σχεδιασμός λογισμικού της Βαλίτσας με εικόνες και ήχους, ένα online σεμινάριο οπτικοακουστικών μέσων, χωρισμένο σε 6 κεφάλαια τα οποία αποτελούνται από Θεωρία, Βιντεομάθημα, Quiz και Εργασία. Διαθέτει φυσικά διαφορετικές διαδράσεις με το χρήστη ανάλογα με το κεφάλαιο και την κάθε άσκηση του, καθώς και σελίδες προφίλ, μαθητή και μέντορα.

Ο UI & UX σχεδιασμός είναι πολύ ιδιαίτερος, τελείως πρωτότυπος και άψογα λειτουργικός, καθώς απευθύνεται από παιδιά δημοτικού έως και μεγάλες ηλικίες. Όλη η πλατφόρμα είναι προσβάσημη από desktop, ενώ σε δεύτερο project υπάρχει η σκέψη να δημιουργηθεί application για mobile συσκευές.

Το όλο project είναι δημιουργημένο με μεράκι, καθώς τα οπτικοακουστικά μέσα είναι ένας τομέας που με εξιτάρει, κάτι που φαίνεται σε όλη την πλατφόρμα, η οποία επιλέχτηκε στους 10 φιναλίστ των Ευρωπαϊκών Βραβείων Medea Awards 2022, τα οποία δέχονται μεγάλη πληθώρα αιτήσεων όχι μόνο από Ευρώπη αλλά και από Αμερική και Αυστραλία διαφόρων εκπαιδευτικών υλικών, πλατφορμών, βίντεο και διαδικασιών που βασίζονται στα οπτικοακουστικά μέσα.

πίσω στο PORTFOLIO