λίγα λόγια

​​​​Γεννήθηκα στις 26 Ιανουαρίου το 1989. Η σχέση μου με τους​ καλλιτεχνικούς τομείς ξεκίνησε ​σε μικρή ηλικία. Διδάχτηκα τη τέχνη του κουκλοθέατρου (κατασκευή κούκλας και υποκριτική με κούκλες) στο Δημιουργικό Εργαστήρι της Λίλας Ρούσου. Επίσης ερασιτεχνικά, έχω ασχοληθεί με το χορό (κλασικό μπαλέτο) 11 χρόνια καθώς και με τη φωτογραφία και το ντοκιμαντέρ.

Σπούδασα στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου, στο τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας. Αγάπησα το αντικείμενο και συνέχισα τις σπουδές μου ολοκληρώνοντας το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών Πολιτισμική Πληροφορική: Σχεδιασμός Ψηφιακών Προϊόντων, εξίσου στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου.

Κατά τη διάρκεια των σπουδών μου ολοκλήρωσα του κύκλους σεμιναρίων Φωτογραφίας (αναλογική και ψηφιακή) στην Φωτογραφική Εταιρεία Μυτιλήνης Φ.Ε.Μ. και Aegean Docs, Διεθνές σεμινάριο ντοκιμαντέρ και νέων παραγωγών.


elli

graphic design

web design

web development

3D & mockups

SEO & keyword strategy

montage

Ελληνικά
Αγγλικά
Διπλωμα αυτοκινήτου

Σε κάθε εργασία που αναλαμβάνω επιστρατεύω φαντασία και πρωτότυπες ιδέες με επιμονή και υπομονή. Η μέχρι τώρα εμπειρία μου στα πλαίσια συνεργασίας μου με δημιουργικά γραφεία ή διαφημιστικές εταιρίες, καθώς και σε ατομικές εργασίες έχει δείξει πως οι ικανότητές μου σε γραφιστικό επίπεδο αποφέρουν επιτυχημένα brands, αλλά και σε δημιουργικό, πως εξελίσσομαι συνεχώς επαγγελματικά αλλά κυρίως προσωπικά.

Άλλα ενδιαφέροντά μου είναι η μουσική, τα βιβλία, τα ταξίδια, ο κινηματογράφος, ο χορός, η χειροτεχνία και η πεζοπορία.

Θέλετε να δουλέψετε

μαζί μου;